btf logo hu 2017 3

Tisztelt Látogatóink!Legfontosabb hírünk, hogy 2017-ben a Táncháztalálkozó – a korábbi hagyományoknak és a kölcsönös szándéknak megfelelően – újra a Budapesti Tavaszi Fesztivál része. Örömmel tájékoztatjuk Önöket arról is, hogy az Állami Eseménynapok státusz érdekében ismét sikerrel szerepeltünk az Emberi Erőforrás Minisztérium pályázatán, így a Táncház Egyesület által szervezett XXXVI. Országos Táncháztalálkozó és Kirakodóvásár hivatalos időpontja:

2017. április 21–23.
(péntek-szombat-vasárnap)

Szintén örömteli, hogy az OTP Bank továbbra is főtámogatóként vesz részt rendezvényünk megvalósításában.

Április 21-én, pénteken este ismét összegyűlnek a Táncháztalálkozóra közelről és távolról érkezők a Fonó Budai Zeneházban, ahol „Halljunk szót...!” címmel tartjuk meg a koncerttel egybekötött szokásos nyitótáncházat.

Másik kísérőrendezvényünk az Éjszakai Bál, amelyet szombatról vasárnapra virradóra a Fáklya Klubban rendezünk meg.

A Sportarénában a Táncháztalálkozó hagyományos programjaira szombaton és vasárnap, azaz április 22-én és 23-án kerül sor. A szerkesztés társ-szervezeteink – az „Örökség", a Martin Szövetség, a Muharay Szövetség és a NESZ – közreműködésével, illetve  a Hagyományok Házával történő szakmai együttműködésben már javában zajlik, amelyhez a Nemzeti Kulturális Alap szakmai kollégiumai által megítélt sikeres pályázataink adnak lehetőséget.

Kérjük látogatóinkat, hogy tartsák be a Budapest Aréna Házirendjét, valamint olvassák el a Budapest Aréna közleményét, amelyet a terrorfenyegetettség miatt adtak ki.

A program részletezését az egyes műsorrészek szerkesztettségi állapotától függően tesszük közzé. Kérjük, vegyék figyelembe, hogy az itt közölt tartalom tájékoztató jellegű, műsorváltozás lehetséges!

A közzétett szövegben előforduló tájegységi megjelöléseket és népneveket történeti-néprajzi értelemben használjuk. Szerzői jogi szempontból a Táncháztalálkozón – a vasárnap esti gála kivételével – kizárólag ún. eredeti folklórmegnyilvánulások hangzanak el.

Budapest, 2017. február 1.

A stáb nevében, tisztelettel:

Hollókői Lajos, a Táncháztalálkozó igazgatója és Berán István, a Táncház Egyesület ügyvezetője


Megosztás