tht_logo_09

Tisztelt Érdeklődők!


Tájékoztatjuk Önöket, hogy a jubileumi, XXX. Országos Táncháztalálkozó és Kirakodóvásár a szokásoknak megfelelően a Táncház Egyesület  és a Budapesti Tavaszi Fesztivál  együttműködésében kerül megrendezésre.

A 2011-es Táncháztalálkozó hivatalos időpontja: 2011. április 1–3.

A „Halljunk szót...!” című előadásunkat ezúttal a Művészetek Palotája Bartók Béla Nemzeti Hangversenytermében, 2011. április elsején, pénteken 19.30-kor tartjuk meg. Ide kattintva  a jegyek elővételben megvásárolhatók.

2011. április 2–3-án, azaz szombaton és vasárnap a Táncháztalálkozó és Kirakodóvásár hagyományos programjai zajlanak a Papp László Budapest Sportarénában , mindkét napon 10.00–22.00 óráig. 

Szombatról vasárnapra virradóra az Éjszakai Bálnak ezúttal is a Petőfi Csarnok  ad otthont.

A Táncháztalálkozó vasárnapi zárása után még táncolni-mulatni vágyókat a Dürer Kert  táncháza várja este 8 órától.

A program részletezését az egyes műsorrészek szerkesztettségi állapota függvényében folyamatosan tesszük közzé. Kérjük, vegyék figyelembe, hogy az itt közölt program tájékoztató jellegű, műsorváltozás lehetséges!

A programban előforduló tájegységi megjelöléseket és népneveket történeti-néprajzi értelemben használjuk. Szerzői jogi szempontból a Táncháztalálkozón kizárólag ún. eredeti folklórmegnyilvánulások hangzanak el.

Kérjük, hogy a népművészeti kirakodóvásárral kapcsolatban forduljanak közvetlenül a Népművészeti Egyesületek Szövetségéhez .
Megosztás