Cookies

tht_logo_09

Tisztelt Érdeklődők!

A Táncház Egyesület  nevében tájékoztatjuk Önöket, hogy  a Táncháztalálkozó 2009-ben ismét a Budapesti Tavaszi Fesztivál  keretei között kerül megrendezésre.
A XXVIII. Országos Táncháztalálkozó és Kirakodóvásár hivatalos időpontja: 2009. április 3–5.

A tavalyi nagy érdeklődésre való tekintettel a Táncháztalálkozó előestéjén (2009. április 3. 19.00 – Hagyományok Háza, Budai Vigadó ) ismét megtartjuk a hétvégi program keresztmetszetét bemutató gálakoncertet.

2009. április 4-én szombaton 10.00-22.00 óráig, majd 5-én vasárnap 10.00-23.30-ig a Táncháztalálkozó és Kirakodóvásár hagyományos programjai zajlanak a Papp László Budapest Sportarénában .

Szombatról vasárnapra virradóra az Éjszakai Bálnak ezúttal is a Petőfi Csarnok  ad otthont.

A program részletezését az egyes műsorrészek szerkesztettségi állapota függvényében folyamatosan közzétesszük. Kérjük, vegyék figyelembe, hogy az itt közölt program tájékoztató jellegű, műsorváltozás lehetséges!

A programban előforduló tájegységi megjelöléseket és népneveket történeti-néprajzi értelemben használjuk. Szerzői jogi szempontból a Táncháztalálkozón kizárólag ún. eredeti folklórmegnyilvánulások hangzanak el.

Kérjük, hogy a népművészeti kirakodóvásárral kapcsolatban forduljanak közvetlenül a Népművészeti Egyesületek Szövetségéhez.
Megosztás