tanchaztalalkozo

Tisztelt Érdeklődők!

Tájékoztatjuk Önöket, hogy kivételesen – mind a Budapesti Fesztiválközpont Kht., mind a Táncház Egyesület  szándékai ellenére – a Táncháztalálkozó 2008-ban sajnos nem a Budapesti Tavaszi Fesztivál keretei között kerül megrendezésre. Az eredeti, március utolsó hétvégéjére idejében lekötött időpontot a Sportaréna – mint elsősorban sportcélokat szolgáló létesítmény – nem tudta tartani, egy időközben beérkező nemzetközi sportesemény miatt.
A XXVII. Országos Táncháztalálkozó és Kirakodóvásár hivatalos időpontja tehát: 2008. április 11–13.
A Táncháztalálkozók történetében most először az előestén (2008. április 11. 19.00 – Budai Vigadó) a hétvégi program keresztmetszetét bemutató koncertet rendezünk.
2008. április 12-én szombaton 10.00-22.00 óráig, majd 13-án vasárnap 10.00-23.30-ig a Táncháztalálkozó és Kirakodóvásár hagyományos programjai zajlanak a Papp László Budapest Sportarénában. Szombatról vasárnapra virradóra az Éjszakai Bálnak ezúttal a Petőfi Csarnok ad otthont.

A program részletezését az egyes műsorrészek szerkesztettségi állapota függvényében folyamatosan közzétesszük. Kérjük, vegyék figyelembe, hogy az itt közölt program tájékoztató jellegű, műsorváltozás lehetséges!

A programban előforduló tájegységi megjelöléseket és népneveket történeti-néprajzi értelemben használjuk. Szerzői jogi szempontból a Táncháztalálkozón kizárólag ún. eredeti folklórmegnyilvánulások hangzanak el.

Kérjük, hogy a népművészeti kirakodóvásárral kapcsolatban forduljanak közvetlenül a Népművészeti Egyesületek Szövetségéhez.
Megosztás