Országos TÁNCHÁZTALÁLKOZÓ és Kirakodóvásár • 2020. március 20–22.
 
Tisztelt Látogatóink!
Igazodva a 2020. március 11-én meghozott kormánydöntéshez, úgy határoztunk, hogy a 2020. március 20–22. közöttre tervezett XXXIX. Országos Táncháztalálkozó és Kirakodóvásárt elhalasztjuk. Keressük a lehetőségét, hogy a helyzet normalizálódását követően a 2020-as Táncháztalálkozót milyen időpontban és milyen formában tudjuk később megrendezni.

2020. március 20.
Hagyományok Háza 
Fonó Budai Zeneház

2020. március 21. Hagyományok Háza

2020. március 22. Papp László Budapest Sportaréna

Az Aréna területére a Puskás Ferenc Stadion metróállomás vagy a mélygarázs felől lehet bejutni. A kapuhoz közel található a jegypénztár, ahol csúcsidőben 6-8 ablakon át szolgálják ki a közönséget. A pénztárban a jegy mellé részletes programot is lehet kérni. Az épület bejáratát a teraszon átsétálva közelíthetik meg. Amint az alábbi alaprajzon látható, a Küzdőtér elrendezése az elmúlt évek megszokott beosztásához képest az idei évben – technikai okokból – megváltozik.

alaprajz20

Az üvegajtóknál kezelik a belépőjegyeket, ezután az Aréna első emeletére érkezünk. Itt irányítótáblák segítik vendégeinket, hogy a különböző helyszíneket megtalálják. A Küzdőtérre a körfolyosó lejáratain keresztül juthatunk. A bejárattól balra indulva a folyosó végén van a Martin György terem (1. em.), fölötte pedig a Vásárhelyi László terem (2. em.). A bejárattól jobbra haladva a 2. emeleten található a Lajtha László terem. A 2. emeletre a körfolyosóról induló lépcsőkön vagy a kamaratermeknél lévő lépcsőházakon lehet feljutni. 2020-tól a hajdani Kodály Zoltán terem (1. em.) már nem áll rendelkezésünkre. A Folk-kocsma az Aréna oldalában, az árkádok alatt lesz berendezve, ez a Küzdőtér felől közelíthető meg.

Megosztás