Országos TÁNCHÁZTALÁLKOZÓ és Kirakodóvásár • 2020. március 20–22.
 
A népzeneoktatási műhelyek örvendetesen nagy száma miatt 2016-tól területi alapon, szakmai pályázat meghirdetésével alakítjuk ki a Táncháztalálkozó „Tágasságot nekünk is...!” műsorát.

A jelentkezési űrlap kitöltése és beküldése:

orokseg logo

A 2019-es évtől a „Tágasságot nekünk is…!” programrész gondozását az Örökség Gyermek Népművészeti Egyesület  vállalta magára, így az ifjú zenészpalánták közreműködése az Aprók Báljával is szorosabb összefüggésbe kerülhet, hisz az egyesület törekvése, hogy nemcsak a táncos, hanem a gyermek és ifjúsági korosztályhoz tartozó zenészek előre menetelét is segítse.

2020-ban a kelet-magyarországi népzeneoktatási műhelyek, zeneiskolák és művészeti iskolák, alapítványi, egyházi vagy bármilyen más formában működő iskolák népzenei tanszakainak jelentkezését várjuk szakmai pályázatunkra.

Pályázni az online jelentkezési lap kitöltésével lehet. Ezen felül – legkésőbb a jelentkezési határidő lejártáig – a tervezett műsort tartalmazó, legfeljebb 25 perces demó videofelvétel hivatkozását kérünk beküldeni. A pályázatra benevezett produkciókat kérjük a YouTube-ra feltölteni, s annak linkjét kérjük elküldeni! Nem profi felvételt várunk, hanem olyat, amelynek alapján a tervezett műsor szakmailag értékelhető.

A megszabott műsoridőt csak különösen indokolt esetben lehetséges túllépni, a szervezőkkel történő előzetes egyeztetés alapján!

Fontos! Mivel a Táncháztalálkozó idei évadának, szervezési okokból szűkített a vasárnapi műsorideje, kérjük a pályázati anyag összeállításánál, lehetőleg összevont (énekes, hangszeres szólisták összevonása, egy műsorblokkon belül) produkciókkal nevezzenek!

Jelentkezési határidő: 2020. február 23. éjfél

A beérkező pályázatokat a Navratil Andrea és Vavrinecz András alkotta szakmai zsűri bírálja el. A döntés időpontja: 2020. február 28.

halmosbelaprogram

A „Tágasságot nekünk is...!” műsorra a meghívást elnyerő csoportok előzetes egyeztetés alapján útiköltség-hozzájárulásban részesülhetnek, az NKA Halmos Béla Program Kollégiumának pályázati támogatásának köszönhetően.

A jelentkezési űrlap kitöltése és beküldése:

Felhívjuk a figyelmet, hogy a pályázat során az adatkezelési jogszabályoknak megfelelően járunk el, a kitöltött űrlapon szereplő személyes adatokat bizalmasan kezeljük.

A Tágasságot nekünk is...!” program 2020. március 22. (vasárnap) kb. 10.00-13.30 között kerül megrendezésre.
Esetleges kérdés, technikai gond esetén telefonon (0620-2366004) vagy a rapfarkas@gmail.com e-mailen lehet érdeklődni, segítséget kérni.

Szeretettel várjuk a jelentkezéseket!

Budapest, 2020. január 22.

Az Örökség Gyermek Népművészeti Egyesület és a Táncház Egyesület nevében:

Farkas József szervező


Jelentkezési lap

 
Megosztás