Országos TÁNCHÁZTALÁLKOZÓ és Kirakodóvásár • 2020. március 20–22.
 
Tisztelt Látogatóink!
Igazodva a 2020. március 11-én meghozott kormánydöntéshez, úgy határoztunk, hogy a 2020. március 20–22. közöttre tervezett XXXIX. Országos Táncháztalálkozó és Kirakodóvásárt elhalasztjuk. Keressük a lehetőségét, hogy a helyzet normalizálódását követően a 2020-as Táncháztalálkozót milyen időpontban és milyen formában tudjuk később megrendezni.

„Kárpátok visszhangja”
A Magyar Nemzeti Táncegyüttes műsora

2020. március 22. vasárnap, 19.00–20.00 • Küzdőtér


Hosszú évek után végre a Táncháztalálkozón, a FolkArénában is fellép Magyarország legnagyobb létszámú hivatásos néptáncegyüttese, a Magyar Nemzeti Táncegyüttes.

Az Észak-Amerikától Japánig óriási sikernek örvendő folklórműsorukban bemutatják a Kárpát-medence legszebb és legvirtuózabb táncait, gazdag viseletkultúráját és elbűvölő zenei világát.

A Magyar Nemzeti Táncegyüttes, nevéhez méltóan, a magyar néptáncművészet, a magyar tánc- és zenei kultúra elhivatott képviselője, az együttes táncosai, zenészei a műfaj legtehetségesebb művészei, akik remélhetőleg feledhetetlen élményt szereznek majd a néptáncot szerető közönségnek március 22-én, 19 órakor, a Papp László Sportarénában.


Közreműködik a Magyar Nemzeti Táncegyüttes és Zenekara
Zenei szerkesztő: Papp István Gázsa
Koreográfusok: Zs. Vincze Zsuzsa (Harangozó-díjas) és Zsuráfszky Zoltán
Rendező: Zsuráfszky Zoltán (Kossuth-díjas, kiváló művész)Megosztás